Buikpijn van het lachen met deze ludieke Pubquiz op locatie!

Een gezellig Pubquiz op locatie!

Slaat de verveling ook bij u toe of mist u het samen zijn met uw familie of collega's? Speel dan nu onze Pubquiz online. Speel gezellig vanuit uw eigen huiskamer, vorm met uw huisgenoten één team, tegen de andere familieleden of collega's elders in het land (die vanuit hun huiskamer de strijd aan gaan).

Via een live verbinding kunt u deelnemen aan de pubquiz die wordt begeleid door de quizmaster! In diverse rondes krijgt u de meest uiteenlopende vragen, zoals een fotoronde, muziekronde, algemene kennis, sport en film & tv. Je hoeft geen specifieke kennis van bepaalde zaken te hebben, het draait vooral om de gezelligheid!

Door de afwisselende rondes en diverse thema’s is de quiz zeer geschikt voor een gemixt gezelschap van jong tot oud.

Benodigdheden:
-Telefoon met what's app
-Opgeladen ipad, laptop of mobiele telefoon (indien app op tv kan, kan dit ook)

Tijdsduur: 90 - 120 minuten
Prijs: € 15,00 per teamMinimaal 4 teams, maximaal 20 teams (meer in overleg)

De prijs van deze Pubquiz is geldig tot en met 31 december met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • zwemmogelijkheden
  • huisdieren toegestaan
  • parkeren
  • restaurant
  • Fietsverhuur
  • Receptie
  • Elektrische fietsen
  • Speelparadijs

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.