Dickens Wintertale in de Weerribben - Inclusief Huifkartocht en Winterse maaltijden

Dit Dickens Wintertale arrangement in de Weerribben is inclusief:

  • Rondleiding door het belevingscentre
  • Dickenskleding
  • Warme kopsoep
  • Winters buffet
  • Vervoer heen en terug naar het belevingscentre 

Prijs:Vaste prijs: € 250,00  voor de huifkartocht (maximaal 20 personen)
€ 39,50 p.p. voor het arrangement (excl. drankjes) 

Alleen boekbaar van november tot en met februari. 

De prijs van dit Dickens Wintertale arrangement is geldig tot en met 31 december 2021. 

Dickens Wintertale Weerribben - Historie in de Weerribben

Van november tot en met februari kunt u zich onder dompelen in de wereld van Dickens. Winters groepsuitje in de Weerribben

Programmavoorstel

U wordt ontvangen in Dickens stijl in het Horse belevingscenter in Oldemarkt.
Bij het Belevingscentre krijgt u een leuke rondleiding, wordt u in Dickenskleding gehezen en gaat u 2 uur onderweg door de Weerribben met onderweg een warme kop soep.
U sluit de dag af met een winters buffet (2 stamppotten, 2 stoofschotels) in ons restaurant.
Vervolgens worden de chauffeurs teruggebracht naar het beleving centrum om de auto’s op te halen (5 min heen, 5 min terug)

13.00 uur: Ontvangst in het Belevingscenter
14.30 uur: Vertrek met de huifkarvoor een leuke tocht door de Weerribben inclusief een warme kop soep onderweg
16.30 uur: Winters buffet
18.30 uur: Einde Dickens wintertale

Sfeervol restaurant

  Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!.

  De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

  Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Speelparadijs

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.