Moorddadig Giethoorn - gezellig Groepsuitje in het Venetie van het Noorden

Dit Moorddadig Giethoorn groepsuitje is inclusief:

  • 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Rondvaart van 2 uur of Fluistervaart van 2 uur
  • Koffietafel met kroket
  • Het Moordspel
  • 3-gangendiner of BBQ

  Prijs: € 78.00 p.p. voor 12 jr en ouder en € 57.50 p.p. voor 3 tot en met 11 jaar.
  Aantal personen: 20 (minder personen in overleg mogelijk)

  Opmerkingen:

  • Tijden zijn in overleg aan te passen, zodat het spel ook 's avonds kan plaatsvinden

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Groepsuitje in het Venetie van het Noorden

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Ons restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Het Moordspel

  Wie van de teams weet het snelst de moord op te lossen die in het mooie Giethoorn is gepleegd. Aan de hand van opdrachten, vragen en een PDA is het de bedoeling dat uw team het snelst de oplossing heeft. Om 's avonds nog even met uw groep na te genieten staat er bij ons gezellige restaurant een heerlijk diner voor u klaar. Een totaal programma waar u en uw groep nog lang over na zullen praten.

Het programma

  10.00 uur Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en ambachtelijk appelgebak met slagroom.

  11.00 uur Een rondvaart van 2 uur door de historische dorpskern van Giethoorn, het meer Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.

  13.00 uur Bij terugkomst staat er een koffietafel met kroket voor u klaar.

  14.00 uur Sherlock Holmes roept uw hulp in om de moord die in Giethoorn is gepleegd op te lossen. In groepen van 5-6 personen gaat u aan de hand van een PDA op zoek naar aanwijzingen om de moord op te lossen.

  16.00 uur Sherlock Holmes is in ons restaurant om de resultaten van het onderzoek te bespreken. Daarna kunt u onder het genot van een borrel de resultaten evalueren.

  17.00 uur 3 gangendiner* of een uitgebreide BBQ

  * Inhoud 3-gangendiner:
  Groentesoep
  Varkenshaas met champignonroomsaus of Kabeljauw uit de oven geserveerd met een uitgebreid garnituur
  Coupe ijs

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.