Lachen, gieren en brullen tijdens dit Vrijgezellenuitje met E-Flyboarden

Bij dit sportief Vrijgezellenuitje is inbegrepen:

  • E-Flyboarden
  • BBQ of pizza's
  • Mogelijkheid om te gaan Suppen of Muntzoeken met metaaldetectors
  • Locatie exclusief voor jullie gezelschap

Prijzen bij minimaal 8 personen:
€ 79,- p.p. in combinatie met de pizza's
€ 89,- p.p. in combinatie met de BBQ

Minder dan 8 personen is op aanvraag.

* Drankjes zijn niet inbegrepen. Deze berekenen wij op basis van naculculatie.

De prijs van dit mannenuitje is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Beleef een fantastische dag om niet snel te vergeten

  Op zoek naar een sportief vrijgezellenuitje waarbij hilariteit gegarandeerd is? Beleef een ware E-flyboarding Experience in Overijssel en vlieg over het water. Maak herinneringen die jullie over 10 jaar nog steeds bij blijven. Daarnaast maakt een koel drankje en een heerlijke BBQ of pizza's uit een echte steenoven dit vrijgezellenuitje compleet!

Een geslaagd Vrijgezellenuitje

  Ervaar hoe het is om op 2 waterstralen, 2 meter hoog over het water te vliegen; het gevoel van ultieme vrijheid! Hilariteit is gegarandeerd als je vanaf ons terras, onder genot van een koud drankje naar de verrichtingen van je vrienden op het water kijkt!

  Jullie krijgen van tevoren uiteraard uitleg en gaan daarna om de beurt het water op. We kunnen de uitleg kort houden omdat we een communicatiesysteem in de helm hebben en de operator met de deelnemers in verbinding staat, zo haal je het maximale uit je ervaring. Voor de anderen die aan de kant zijn, hebben we een leuk terras maar ook staan de sups en de metaaldetectors tot jullie beschikking. Maak kennis met de populaire sport suppen en ga met de detectors op zoek naar de munten die wij hebben verstopt… Er zit er eentje bij met korting op de drankrekening!

  Tijdens jullie verblijf is de gehele locatie exclusief tot jullie beschikking, er zullen geen anderen aanwezig zijn en dat betekent dat jullie zelf de muziek bepalen en er een mooi feestje van kunnen bouwen. 

Afsluiting met een BBQ of Pizza's

  De middag is perfect af te sluiten met een kwalitatief zeer goede BBQ of echte steenoven pizza’s uitgeserveerd in slices… Uiteraard staan de verdiende biertjes koud! 

  Pizza's: 4 soorten steenoven pizza’s geserveerd in slices. 

  BBQ: 4 stukken vlees per persoon, 4 sausen, 2 salades en vers stokbrood. We hebben een kolen BBQ waar jullie gebruik van maken, de BBQ is afkomstig van een gerenommeerde slager! 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • wifi

Onze partner

Wat is E-flyboarden?

E-Flyboarden is één van de nieuwste en meest spectaculaire watersporten van dit moment. Het zweven boven het water geeft een unieke beleving en biedt pure sensatie. Vlieg als superheld of duik als een dolfijn. Hoog, laag, onder of boven water: alles is mogelijk met het Schreiter Hydroboard!


E-Flyboarding is uniek in de wereld: het eerste systeem dat je compleet elektrisch laat vliegen. Dit zorgt ervoor dat je alleen het water hoort dat door het flyboard spuit. En het is natuurlijk veel beter voor het milieu.

Een geweldige ervaring

Dit is dè plek om op een laagdrempelige en milieuvriendelijke manier kennis te maken met de “extreme sport” E-Flyboarding.


Bedrijfsuitjes of teamaangelegenheden met meeting of vergadering, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten of “bro of bridelshowers”, alles is mogelijk op onze unieke locatie aan het water. Onze groepsarrangementen bestaan uit een E-Flyboarding Xperience met luxe bbq- of pizzabuffet en zijn te combineren. Daarnaast kunnen ze naar wens worden uitgebreid.


E-Flyboarden is bij ons per persoon, met zijn tweeën of met groepen te boeken. 

Voor beginners en gevorderde

Degene die de basis onder de knie heeft, zal het onwerkelijke en heerlijke gevoel ervaren om gewoon over het water heen en weer te vliegen op 1 à 2 meter hoogte!


E-Flyboarden is erg gemakkelijk te leren voor iedereen vanaf 14 jaar. Omdat we willen dat iedereen die bij ons boekt het gevoel van vrijheid ervaart, geven we vlieggarantie. Lukt het dus in eerste instantie niet om uit het water te komen, dan geven wij je de volgende sessie gratis. 

Een exclusief uitje

Tijdens jullie verblijf is de gehele locatie exclusief tot jullie beschikking. Er zullen geen anderen aanwezig zijn en dat betekent dat jullie zelf de muziek bepalen en er een mooi feestje van kunnen bouwen. 


De middag is perfect af te sluiten met een kwalitatief zeer goede BBQ of echte steenoven pizza’s uitgeserveerd in slices. Uiteraard staan de verdiende drankjes koud!