Mannenuitje in Giethoorn - Burgers, Boats en Beer

Dit mannenuitje in Giethoorn is inclusief:

  • Ontvangst met een warme consumptie en boerenbrok
  • Huur fluisterboot voor 3 uur (maximaal 6 personen per boot)
  • 3-gangen Beer en Burgers

Prijs: € 43,50  p.p. Minimaal aantal personen is 4.

De prijs van dit mannenuitje in Giethoorn is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Burgers, Boats en Beer in Giethoorn

Burgers, boats and beer. De drie belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde dag uit in Giethoorn. Begin de dag rustig met een warme comsumptie en een heerlijk snack, vervolgens wandelt u naar de boten voor een vaartocht van 3 uur door Giethoorn en de omgeving. Tot slot is er nog een bierproverij, waar 3 streekbieren worden geserveerd tegelijk met heerlijke miniburgers en hapjes.

Programmavoorbeeld

11.00 uurDe dag begint om met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok

11.30 uurU wandelt naar de fluisterboten voor een tocht van 3 uur door Giethoorn en haar omgeving
14.30 uur
Bij terugkomst kunt u de ervaringen bespreken tijdens de Burgers & Beer:

1e gang:
Triple uit Friesland : Grutte pier
Traditional mini burger
Self baked chips

2e gang:
Triple uit Overijssel: Axes
Chicken mini burger
Crispy cheese sticks

3e gang:
Triple uit Drenthe: Maallust
Black Angus mini burger
Potato dippers

Burgers en Grill

Een Gieterse variant op een echte American diner, waar u in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn uw eigen luxe Hamburger kunt ssamenstellen. Naast het originele Build-Your-Own concept biedt Burgers&Grill leuke varianten als High burger, Beer&Burgers en een burgerproverij aan. De locatie beschikt over diverse activiteiten waaronder Pool biljart, air Hockey, Darts, diverse mobile games door Giethoorn, Pubquiz of een escapegame.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.