Toeren door de Weerribben met een E-chopper en tussendoor culinair genieten

Bij dit Dagje uit E-chopper toeren vanuit Ossenzijl is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie / thee en lekkernij uit de patisserie
  • Huur E-chopper voor een tocht van 20 km
  • Afternoon tea of uitgebreide borrelplank
  • Ijscoupe

Prijs: € 64 p.p. 
Al te boeken vanaf 2 personen.

Wilt u langer toeren?

U kunt ook kiezen voor een route van 50 km waarbij u een extra stop heeft in Giethoorn met een drankje en een hapje. De prijs wordt dan € 91,- p.p.

De prijs van dit uitje E-chopper toeren met lunch vanuit Ossenzijl is geldig tot en met 31 december 2023.

Zonder gemopper op de E-chopper

  Graag ontvangen we jullie in de Bakery, Bubbel & Bites Eetcafe. Vanaf deze locatie aan het water gaan jullie de Weerribben ontdekken per E-chopper en maakt u een stop in Paasloo voor een heerlijke afternoon tea of uitgebreide borrelplank. Als afsluiter van dit leuke uitje serveren wij een heerlijke ijscoupe.

Het programma

11.00 uur: Ontvangst met koffie thee en iets lekkers uit de patisserie.

11.30 uur: Een tocht van 20 km door de Weerribben met een stop voor een afternoon tea of uitgebreide borrelplank in Paasloo.

14.30 uur: Bij terugkomst sluit u de dag af met een heerlijke ijscoupe.

Bakery Bubbel Bites

Deze gezellig en stijlvol ingerichte brasserie in Ossenzijl met een prachtige serre aan het water is gelegen aan diverse wandel-, fiets, vaar- en autoroutes door de Weerribben, Lindevallei en de Rottige Meente. De naam geeft het al aan: vanaf ’s ochtends vroeg kunt u hier genieten van uitgebreide ontbijten, diverse koffiespecialiteiten met een uitgebreide keuze aan chocolade, gebak en andere lekkernijen uit de Patisserie. Vanaf het eind van de ochtend kunt u gebruik maken van de lunchkaart of heerlijk loungen met een high tea/wine/beer of borrelplank

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en Lindevallei als achterland in combinatie met een diversiteit aan activiteiten en ruime keuze aan vervoermiddelen op de weg en het water, beleeft u een onvergetelijke (mid)dag, weekend of korte vakantie aan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Babybedjes

Onze partner

Gezellig Restaurant - Brasserie

Start de dag met vers afgebakken broodjes of een heerlijk ontbijtje. Neem een koffie- of lunchpauze met een goede kop koffie met gebak of een frisse maaltijdsalade. Of kiest u toch liever voor een ontspannen borrel met een uitgebreide hapjesplank. Ook is het mogelijk om te genieten van een heerlijke high tea, high wine of een high beer!


Graag eten bestellen voor in de woning? In uw vakantiebungalow scant u de unieke QR-code en bestelt u zo op afstand BBQ, gourmet, heerlijke gerechten, maaltijden of pakketten. Deze worden dan bezorgd bij uw woning.
Daarnaast bieden zij ook diverse online activiteiten, zoals een Pubquiz, Virtual Reality games en een bingo!

Ga op ontdekkingstocht in de Weerribben

In het Overijsselse Ossenzijl, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt dit luxe vakantiepark. Natuur,  water, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die een vakantie of weekendje weg op het bungalowpark het beste omschrijven. En tevens maakt u tussen 1 april en 31 oktober gratis gebruik van een luxe sloep welke  bij uw verblijf is inbegrepen.

Overnachten in luxe watervilla's met eigen sloep

Het vakantiepark is beschikt over diverse watervilla's geschikt voor 4,6 of 8 personen.
Op Vakantiepark Waterstaete zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de prachtige omgeving van Weerribben Wieden ontdekken, genieten van heerlijke maaltijden in een gezellig eetcafé in Ossenzijl, prachtige wandelingen maken en natuurlijk varen in en rondom Weerribben Wieden.

Omgeving

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die reiken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl, welke de thuishaven is van ons vakantiepark en brasserie.